Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hürriyet: Το μικρότερο κακό ο Erdogan - Εκλεγμένη η κυβέρνηση, πρέπει να αντικατασταθεί από την κάλπη

Hürriyet: Το μικρότερο κακό ο Erdogan - Εκλεγμένη η κυβέρνηση, πρέπει να αντικατασταθεί από την κάλπη
«Η χειρότερη πολιτική κυβέρνηση είναι πολύ καλύτερη από ό,τι μια πραξικοπηματική διοίκηση»
Την εκτίμηση ότι «ο Erdogan είναι το μικρότερο κακό» διατυπώνει ο αρθρογράφος Yusuf Kanlı, με σημερινό (18/7) κείμενό του στη φιλελεύθερη εφημερίδα της Τουρκίας «Hürriyet Daily News».
Ο Kanlı, ο οποίος δεν είναι υπέρμαχος της διακυβέρνησης Erdogan, εμφανίζεται ανακουφισμένος που το πραξικόπημα απέτυχε, εκτιμώντας πως «η χειρότερη πολιτική κυβέρνηση είναι πολύ καλύτερη από ό,τι μια πραξικοπηματική διοίκηση».
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, η σημερινή κυβέρνηση της Τουρκίας είναι μια εκλεγμένη κυβέρνηση και θα πρέπει να αντικατασταθεί μέσα από την κάλπη.
«Η Τουρκία θα πρέπει να το πετύχει [αλλαγή κυβέρνησης μέσω εκλογών] αυτό αυτή τη φορά», προσθέτει ο συντάκτης της τουρκικής εφημερίδας.
Στη συνέχεια επισημαίνει πως ότι, όσο περίεργο και παράδοξο και αν είναι, η κυβέρνηση του Erdogan σώθηκε πραγματικά από τα τουρκικά Μέσα, τα οποία εδώ και 14 χρόνια ο τούρκος πρόεδρος βασανίζει.
Αν δεν υπήρχε το CNN Türk, το NTV και τα υπόλοιπα κανάλια που αψήφησαν τις εντολές των πραξικοπηματιών, συνεχίζοντας αδιάλειπτα να εκπέμπουν, ενημερώνοντας τους πολίτες για τις εξελίξεις, αλλά και δίνοντας βήμα στον Erdogan και την κυβέρνησή του να στείλουν το μήνυμά τους στον λαό και να του ζητήσουν να βγει στους δρόμους, τότε το πιθανότερο είναι ότι το πραξικόπημα θα είχε επιτύχει και, αντί για τη χούντα και τους ανθρώπους της, κάποιοι άλλοι άνθρωποι θα ήταν σήμερα στη φυλακή, υποστηρίζει ο συντάκτης στο κείμενό τους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης