Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Clinton προηγείται του Trump σε τέσσερις κρίσιμες Πολιτείες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Η Clinton προηγείται του Trump σε τέσσερις κρίσιμες Πολιτείες σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
Η δημοσκόπηση δείχνει την Clinton να προηγείται σε Κολοράντο, Φλόριντα, Βόρεια Καρολίνα και Βιρτζίνια, Πολιτείες στις οποίες κατεβαίνουν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι οι Gary Johnson και Jill Stein.
Προβάδισμα της Hillary Clinton έναντι του Donald Trump σε τέσσερις ζωτικής σημασίας Πολιτείες για την εκλογή Προέδρου, δείχνει νέα δημοσκόπηση των NBC News/Wall Street Journal/Marist.
Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση δείχνει την Clinton να προηγείται σε Κολοράντο, Φλόριντα, Βόρεια Καρολίνα και Βιρτζίνια, Πολιτείες στις οποίες κατεβαίνουν ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι οι Gary Johnson και Jill Stein.
Στο Κολοράντο η Clinton συγκεντρώνει 43% έναντι 35% του Trump, ωστόσο όταν περιλαμβάνεται στην δημοσκόπηση ο Gary Johnson, ο οποίος συγκεντρώνει 12%, τα ποσοστά των δύο βασικών υποψηφίων διαμορφώνονται σε 39% και 33% αντίστοιχα.
Στη Φλόριντα η Clinton προηγείται με 44% έναντι 37% του Trump, με το ποσοστό της υποψήφιας των Δημοκρατικών να πέφτει στο 39%, όταν στην δημοσκόπηση συμπεριλαμβάνονται οι δύο ανεξάρτητοι υποψήφιοι.
Η Clinton είναι μπροστά με 44% έναντι 38% του Trump και στη Βόρεια Καρολίνα, μια Πολιτεία την οποία κέρδισαν για πρώτη φορά από το 1976 οι Δημοκρατικοί με τον Barrack Obama το 2008 και την έχασαν ξανά το 2012.
Τέλος, η Clinton προηγείται με 44% έναντι 35% του Trump στη Βιρτζίνια και με τη συμμετοχή του Johnson στην δημοσκόπηση τα ποσοστά των δύο βασικών υποψηφίων διαμορφώνεται σε 41% και 34% αντίστοιχα.
Τα ευρήματα της δημοσκόπησης αυτής σε Βιρτζίνια και Κολοράντο συνάδουν με άλλες πρόσφατες δημοσκοπήσεις στις Πολιτείες αυτές.
Επίσης, η δημοσκόπηση δείχνει, ότι τα ποσοστά και των δύο υποψηφίων επιβραδύνονται σταθερά, με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων και στις τέσσερις Πολιτείες να δηλώνουν, ότι έχουν αρνητικές απόψεις και για την Clinton και για τον Trump.
Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης, ότι ο Trump εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολία στην συσπείρωση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καθώς ο ίδιος παίρνει όχι περισσότερο από 79% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων και στις τέσσερις Πολιτείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης