Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Η Ρωσία συμμερίζεται τον πόνο του λαού της Γαλλίας

Κρεμλίνο: Η Ρωσία συμμερίζεται τον πόνο του λαού της Γαλλίας
«Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν στον αγώνα κατά τις τρομοκρατίας»
Την απερίφραστη καταδίκη του, αναφορικά με τη φρικιαστική επίθεση της Πέμπτης στη Νίκαια της Γαλλίας, εξέφρασε πριν από λίγη ώρα το Κρεμλίνο, τονίζοντας ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να μάχεται ενάντια στην τρομοκρατία.
«Η Ρωσία συμμερίζεται τον πόνο του λαού της Γαλλίας από την απώλεια πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών», ανέφερε ο προεδρικός εκπρόσωπος Dimitry Peskov, καταδικάζοντας, παράλληλα, έντονα την τρομοκρατία, η οποία όπως λέει χαρακτηριστικά «γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι».
«Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν στον αγώνα κατά τις τρομοκρατίας, σε όλες τις μορφές της, για τις οποίες δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Peskov.
Παράλληλα, ο ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin, έστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς το γάλλο ομόλογό του, Francois Hollande, στην οποία παράλληλα τόνισε το πόσο απαραίτητο είναι να ενώσουν της δυνάμεις τους «οι πολιτισμένοι άνθρωποι» ώστε να νικήσουνε «αυτό το τρομερό κακό».
«Ο Ρώσος πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για μία στενότερη συνεργασία με τη Γαλλία, και άλλους διεθνείς εταίρους, σε όλους τους τομείς των αντιτρομοκρατικών δραστηριοτήτων», πρόσθεσε ο Peskov.
Παράλληλα, το Κρεμλίνο διαβίβασε τα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων, ενώ ευχήθηκε και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες της επίθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης