Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Καταδικάζουμε έντονα την απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια

Erdogan: Καταδικάζουμε έντονα την απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια
«Αυτοί οι βάρβαροι δεν έχουν καμία θέση στη Γη, και ούτε θα έπρεπε να έχουν»
Την απερίφραστη καταδίκη του, αναφορικά με το φρικιαστικό τρομοκρατική χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας, εξέφρασε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Tayyip Erdogan, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για μία αποφασιστική αντιτρομοκρατική δράση από όλες τις πλευρές.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Erdogan, «καταδικάζω έντονα την απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση που έγινε κατά τη διάρκεια εορτασμών της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας», υπογραμμίζοντας ότι «ως χώρα που έχει εκτεθεί σε πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις, κατανοούμε πλήρων τη Γαλλία».
Ο τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι «η βάρβαρη επίθεση στη Νίκαια ανέδειξε και πάλι την ανάγκη για μία αποφασιστική και συνεπής αντιτρομοκρατική κίνηση», προσθέτοντας ότι όσοι διατηρούν «διστακτική» στάση απέναντι στην τρομοκρατία, θα πρέπει να λαμβάνουν διδάγματα από αυτή την επίθεση.
«Αυτοί οι βάρβαροι δεν έχουν καμία θέση στη Γη, και ούτε θα έπρεπε να έχουν», υπογράμμισε ο Erdogan, διευκρινίζοντας ότι «είμαστε όλοι μάρτυρες ότι για τους τρομοκράτες δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία, τη Γαλλία, το Ιράκ, το Βέλγιο, ή τη Σαουδική Αραβία και την Αμερική».
Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ παράλληλα ευχήθηκε και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης