Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Διπλή βομβιστική επίθεση στην πόλη Κατίφ της Σαουδικής Αραβίας, μετά από επίθεση στην Τζέντα νωρίτερα

Reuters: Διπλή βομβιστική επίθεση στην πόλη Κατίφ της Σαουδικής Αραβίας, μετά από επίθεση στην Τζέντα νωρίτερα
Το τρομοκρατικό ισλαμικό χαλιφάτο έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από βομβιστικές και ένοπλες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία από το μέσον του 2014
Δύο ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την σιιτική πόλη Κατίφ της ανατολικής Σαουδικής Αραβίας το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2016, η μία εξ αυτών κοντά σε ισλαμικό τέμενος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο Reuters, ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν διασκορπισμένα στην περιοχή, που πιστεύεται ότι ανήκουν σε βομβιστή αυτοκτονίας.
Η διπλή επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις ώρες μετά την επίθεση αυτοκτονίας βομβιστή στη πόλη Τζέντα του βασιλείου κοντά στο αμερικανικό Προξενείο, στην οποία σκοτώθηκε ο ίδιος και τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.
Η συγκεκριμένη επίθεση ήταν η πρώτη μετά από πολλά χρόνια, στην οποία στοχοποιήθηκαν ξένοι κάτοικοι στη Σαουδική Αραβία.
Το τρομοκρατικό ισλαμικό χαλιφάτο έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από βομβιστικές και ένοπλες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία από το μέσον του 2014, στις οποίες έχουν σκοτωθεί πολλοί άνθρωποι, κυρίως μέλη της σιιτικής μειονότητας και των υπηρεσιών ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης