Τελευταία Νέα
Διεθνή

BMW: Ανακοινώνεται συνεργασία με τις Intel και Mobileye για τη δημιουργία αυτόνομου οχήματος

tags :
BMW: Ανακοινώνεται συνεργασία με τις Intel και Mobileye για τη δημιουργία αυτόνομου οχήματος
Οι τρεις πλευρές αναμένεται να έχουν συνάντηση αύριο Παρασκευή (1/7) προκειμένου να συζητήσουν τις πρώτες κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσουν
Σε συνεργασία για τη δημιουργία αυτόνομου οχήματος φέρεται να προχωρούν οι εταιρίες BMW, Intel και Mobileye, σύμφωνα με πληροφορίες που είδα σήμερα (30/6) το φως της δημοσιότητας, ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο το παράδειγμα τόσο της Google, όσο και της Tesla.
Συγκεκριμένα, ανώτερα στελέχη από την καθεμία εταιρία αναμένεται να έχουν συνάντηση αύριο (1/7) προκειμένου να συζητήσουν τις πρώτες κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσουν, για τη δημιουργία του εν λόγω οχήματος.
Αναλυτικότερα, η Mobileye αναμένεται να αναλάβει την παροχή οπτικού υλικού, με την οποία θα επιτρέπεται στο όχημα να βλέπει γύρω του, την ίδια στιγμή που η Intel θα αναλάβει τη δημιουργία του επεξεργαστή του, ενώ η BMW θα ηγηθεί των μηχανολογικών ζητημάτων.
Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα, οι εταιρίες δείχνουν να στρέφον το ενδιαφέρον τους όλο και περισσότερο προς τα αυτόνομα οχήματα, καθώς ασπάζονται όλο και περισσότερο την προτίμηση του κόσμου στην τεχνολογία των αυτοκινήτων, και όχι στην ιπποδύναμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης