Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hollande: Το τάχιστο οι διαδικασίες για το Brexit - Τίποτα δεν είναι χειρότερο από την αβεβαιότητα

Hollande: Το τάχιστο οι διαδικασίες για το Brexit - Τίποτα δεν είναι χειρότερο από την αβεβαιότητα
Ασφάλεια, ανάπτυξη, μεταρρυθμίσεις για τους νέους ανθρώπους και ηεναρμόνιση της φορολογίας σε επίπεδο Ευρωζώνης, οι ευρωπαϊκές προτεραιότητες, σύμφωνα με τον Hollande
Να μη χάσει ούτε ένα λεπτό στην αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί ο πρόεδρος της Γαλλίας, Francois Hollande, το Ηνωμένο Βασίλειο, ζητώντας του, ουσιαστικά, να προχωρήσει άμεσα στην ενεργοποίηση του Άρθρου 50.
Ειδικότερα, ο Hollande τάσσεται υπέρ της εντατικοποίησης των διαδικασιών για το Brexit, σε σύμπνοια με τον πρόεδρο της Κομισιόν Jean-Claude Juncker, καθώς, όπως τόνισε, «δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ό,τι η αβεβαιότητα.
Ο ίδιος, πάντως, διατύπωσε την εκτίμηση ότι η Ευρώπη είναι ισχυρή, αλλά και ότι η ΕΚΤ είναι έτοιμη να πολεμήσει ενάντια στην αβεβαιότητα.
Σύμφωνα με τον γάλλο πρόεδρο, οι βασικές προτεραιότητες για την Ευρώπη είναι αυτή τη στιγμή η ασφάλεια, η ανάπτυξη, οι μεταρρυθμίσεις για τους νέους ανθρώπους και η εναρμόνιση της φορολογίας σε επίπεδο Ευρωζώνης.
Νωρίτερα, μιλώντας στο βρετανικό κοινοβούλιο, ο David Cameron, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, σημείωνε ότι «υπάρχει χρόνος για την ενεργοποίηση του Άρθρου 50 και ότι η χώρα δε χρειάζεται να βιαστεί».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης