Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σχέδια για ενίσχυση των Ρεπουμπλικάνων από τον Tim Cook, παρά τη υποψηφιότητα D. Trump

Σχέδια για ενίσχυση των Ρεπουμπλικάνων από τον Tim Cook, παρά τη υποψηφιότητα D. Trump
Η Apple έχει εκφράσει την έμπρακτη στήριξη της και στα δύο μεγάλα πολιτικά στρατόπεδα των ΗΠΑ, τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους
Αν και ο Tim Cook έχει ταχθεί κατά των αμφιλεγόμενων απόψεων και των πολιτικών του Donald Trump, από ότι φαίνεται θα αυξήσει τη χρηματοδότηση που ήδη παρέχει στους Ρεπουμπλικάνους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της η Politico.
Όπως αναφέρεται, ο CEO της Apple αναμένεται να συναντηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες με τον εκπρόσωπο των Ρεπουμπλικάνων, Paul Ryan, προκείμενου να συζητηθεί το θέμα.
Η Apple έχει εκφράσει εδώ και χρόνια την έμπρακτη στήριξη της και στα δύο μεγάλα πολιτικά στρατόπεδα των ΗΠΑ, τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι διεκδικούν την προεδρία στις 8 Νοεμβρίου 2016, μέσω των Hillary Clinton και Donald Trump.
Θυμίζουμε πως η εταιρεία - κολοσσός έχει βρεθεί στο στόχαστρο του FBI για την άρνηση της να ξεκλειδώσει το iPhone των τρομοκρατών του San Bernardino, ενώ «ανοικτό μέτωπο» υπάρχει και με την Ειρωνική Ένωση, η οποία θέλει να θεσπίσει ένα νέο φορολογικό καθεστώς για τις πολυεθνικές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης