Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cameron: Μη αναστρέψιμη η έξοδος από την ΕΕ - Οι Βρετανοί σταμάτησαν τις αγοραπωλησίες φοβούμενοι το Brexit

Cameron: Μη αναστρέψιμη η έξοδος από την ΕΕ - Οι Βρετανοί σταμάτησαν τις αγοραπωλησίες φοβούμενοι το Brexit
Οι βρετανοί σταμάτησαν να αγοράζουν σπίτια και αυτοκίνητα κι αυτό είναι ένα σημάδι του που πάνε τα πράγματα
«Σε περίπτωση εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ η απόφαση αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη» προειδοποιεί τους βρετανούς ο David Cameron με τον υπουργό Οικονομικών να δίνει μια ακόμη διάσταση του κινδύνου που απειλεί τη χώρα.
«Οι βρετανοί σταμάτησαν να αγοράζουν σπίτια και αυτοκίνητα κι αυτό είναι ένα σημάδι του που πάνε τα πράγματα» δήλωσε ο George Osborne.
Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Financial Times τέσσερις ημέρες πριν από τι κρίσιμο δημοψήφισμα της ερχόμενης Πέμπτης 23 Ιουνίου οι δύο άνδρες έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για την ενίσχυση της καμπάνιας για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, μετά την επανεκκίνηση των καμπανιών από τη δολοφονία της Cox.
Με συνεχείς συνεντεύξεις τους στα βρετανικά Μέσα επαναλαμβάνουν τις οικονομικές επιπτώσεις ενός Brexit στη χώρα τονίζοντας την πτώση κατά 6% της βρετανικής οικονομίας σε περίπτωση αποχώρησης.



Κι όλα αυτά ενώ οι δημοσκοπήσεις δεν παρουσιάζουν ακόμη μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποια είναι η πρόθεση των Βρετανών καθώς το ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει υψηλό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης