Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οξεία κριτική του State Department στον B. Obama – Τον καλούν να κινηθεί στρατιωτικά κατά του Assad

tags :
Οξεία κριτική του State Department στον B. Obama – Τον καλούν να κινηθεί στρατιωτικά κατά του Assad
Ο κ. Obama έχει ξεκαθαρίσει πως οι επιχειρήσεις του Διεθνή Συνασπισμού στη Συρία έχουν αποκλειστικό στόχο την εξόντωση των τζιχαντιστών
Πάνω από 50 υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του State Department υπέγραψαν το εσωτερικό σημείωμα το οποίο κατέκρινε την πολιτική του Barack Obama στη Συρία, αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι New York Times.
Ειδικότερα, οι αξιωματούχοι καλούν τον Αμερικανό Πρόεδρο να κινηθεί στρατιωτικά κατά του Bashar al-Assad, προκειμένου ο Σύριος Πρόεδρος να σταματήσει τις διαρκείς παραβιάσεις των εκεχειρία που επιτυγχάνονται κατά καιρούς.
Επίσης, το σημείωμα κάνει λόγο για μία «συνετή χρήση της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα οι διπλωματικές διαδικασίες, στις οποίες ηγούνται οι ΗΠΑ».
Ο κ. Obama έχει ξεκαθαρίσει πως οι επιχειρήσεις του Διεθνή Συνασπισμού στη Συρία έχουν αποκλειστικό στόχο την εξόντωση των τζιχαντιστών, με τους Αμερικανούς να προσπαθούν, χωρίς επιτυχία προς το παρόν, να συμβάλλουν στον τερματισμό της 5ετούς εμφύλιας σύρραξης, η οποία έχει κοστίσει τη ζωή σε 300.000 πολίτες, εκτοπίζοντας παράλληλα από τη χώρα άλλα 7 εκατομμύρια…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης