Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Παραλύει» σήμερα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις η Γαλλία - Οργή για την εργασιακή μεταρρύθμιση

«Παραλύει» σήμερα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις η Γαλλία - Οργή για την εργασιακή μεταρρύθμιση
Ανάλογες κινητοποιήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τη Γερουσία, καθώς και στις 28 Ιουνίου
Πανεθνικές κινητοποιήσεις λαμβάνουν χώρα σήμερα (14/6) στη Γαλλία, με αφορμή την έναρξη της εξέτασης του εργασιακού νομοσχεδίου από τη Γερουσία, 9 μόλις μέρες πριν από την οριστική ψήφισή του.
Συγκεκριμένα, στις απεργιακές κινητοποιήσεις αναμένεται να συμμετάσχουν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, την Air France, της συλλογής και επεξεργασίας απορριμμάτων και αποβλήτων, καθώς και τα διυλιστήρια.
Παράλληλα, στις κινητοποιήσεις αναμένεται να συμμετάσχουν και χιλιάδες διαδηλωτές από όλη τη χώρα, πολιτικές προσωπικότητες της Αριστεράς, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων ανά τον κόσμο.
Να σημειώσουμε ότι σχετικές κινητοποιήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τη Γερουσία, καθώς και στις 28 Ιουνίου, τρεις μέρες πριν τη μεταφορά του στην Εθνοσυνέλευση, προκειμένου να ληφθεί η οριστική απόφαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης