Τελευταία Νέα
Διεθνή

J. Kerry για το μακελειό στο Ορλάντο: Δεν πρέπει να κατηγορούμε η μία θρησκεία την άλλη – Δεν είναι αυτές οι αξίες μας

tags :
J. Kerry για το μακελειό στο Ορλάντο: Δεν πρέπει να κατηγορούμε η μία θρησκεία την άλλη – Δεν είναι αυτές οι αξίες μας
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατέστησε σαφές ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας της χώρας του κατά του Ισλαμικού Κράτους
Με αφορμή την απίστευτη τραγωδία που έλαβε χώρα χθες 12/6 στο Ορλάντο, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry, εμφανίστηκε ενωτικός, μη παρασυρόμενος από ακραίες ρατσιστικές φωνές.
Ειδικότερα, μετά τη συνάντηση του με τον Κύπριο ομόλογο του, Ιωάννη Κασουλίδη, στη Νέα Υόρκη, ο κ. Kerry διαμήνυσε πως δεν πρέπει με αφορμή το τραγικό συμβάν «η μία θρησκεία να επιρρίπτει ευθύνες στην άλλη», διότι «δεν είναι αυτές οι αξίες που εκφράζουν τις ΗΠΑ».
Επίσης, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας κατέστησε σαφές ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας της χώρας του κατά του Ισλαμικού Κράτους.
«Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις αξίες μας, οι οποίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με τις ιδέες που προκάλεσαν τα χθεσινά φρικιαστικά γεγονότα», κατέληξε.
Από την τραγωδία στο gay club του Ορλάντο έχασαν τη ζωή τους συνολικά 49 άνθρωποι, ενώ άλλοι 50 τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων σοβαρά…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης