Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC: Σε εγχείρηση καρδιάς θα υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Silvio Berlusconi

BBC: Σε εγχείρηση καρδιάς θα υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Silvio Berlusconi
Ο Berlusconi κινδύνευσε να πεθάνει από «αορτική ανεπάρκεια», που επανορθώνεται μόνο με αντικατάσταση βαλβίδος
Σε εγχείριση καρδιάς θα υποβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο βαθύπλουτος πρώην πρωθυπουργός και ισχυρός άνδρας της ιταλικής πολιτικής σκηνής, Silvio Berlusconi, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη προ ημερών από το οποίο θα μπορούσε να έχει πεθάνει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 που επικαλείται τον θεράποντα ιατρό του Berlusconi, Alberto Zangrillo, ο 79χρονος δημοφιλής πολιτικός θα υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς στο μέσον της ερχόμενης εβδομάδος, με στόχο την αντικατάσταση μιας προβληματικής βαλβίδος αορτής.
Ο δισεκατομμυριούχος Berlusconi - μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης του ομίλου ΜΜΕ Mediaset και της ποδοσφαιρικής ομάδος AC Milan - έχει υπηρετήσει τέσσερις φορές την Ιταλία ως πρωθυπουργός, όμως έχει στο μεταξύ καταδικαστεί για φορολογική απάτη και δωροδοκία.
Όπως τόνισε ο Zangrillo, ο Berlusconi κατέφθασε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, κινδυνεύοντας να πεθάνει από «αορτική ανεπάρκεια», που επανορθώνεται μόνο με αντικατάσταση βαλβίδος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης