Τελευταία Νέα
Διεθνή

D. Cameron (Βρετανός πρωθ.): Να μη σας παραπλανούν οι ψευδείς πληροφορίες των υποστηρικτών του Brexit

tags :
D. Cameron (Βρετανός πρωθ.): Να μη σας παραπλανούν οι ψευδείς πληροφορίες των υποστηρικτών του Brexit
Στο πλευρό του David, εκτός από τις πολυεθνικές και πολλά συνδικάτα, έχει ταχθεί και ο επικεφαλής των Εργατικών, Jeremy Corbyn
Να μην εισακούσουν τις ψευδείς πληροφορίες των επικεφαλής της καμπάνιας υπέρ του Brexit, κάλεσε σήμερα 7/6 τους Βρετανούς πολίτες ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, David Cameron.
«Ακούστε τους ειδικούς, μην στέκεστε στο περιθώριο.
Οι υποστηρικτές του Brexit καταφεύγουν σε ένα σύνολο από αναλήθειες.
Είναι ανεύθυνο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, με αφορμή την έναρξη εγγραφής των πολιτών, η οποία και θα τους δώσει και το δικαίωμα ψήφου στις 23 Ιουνίου 2016, όποτε και θα διεξαχθεί το σχετικό δημοψήφισμα.
Ο Cameron απορρίπτει τους ισχυρισμούς των υποστηρικτών της εξόδου από την Ε.Ε., όπως ο πρώην Δήμαρχος του Λονδίνου Boris Johnson και ο ακροδεξιός Nigel Farage, τονίζοντας πως τα οφέλη εντός της Ένωσης είναι πολύ περισσότερα.
Στο πλευρό του David, εκτός από τις πολυεθνικές και πολλά συνδικάτα, έχει ταχθεί και ο επικεφαλής των Εργατικών, Jeremy Corbyn.
Ωστόσο, παρά τα «ουρλιαχτά» του Cameron, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έχουν δώσει προβάδισμα έως και +5 ποσοστιαίων μονάδων στους ψηφοφόρους ης εξόδου από την Ε.Ε., αντιστρέφοντας έτσι πλήρως το κλίμα που επικρατούσε μέχρι πρότινος.
Το αποτέλεσμα θα κρίνουν ουσιαστικά οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι ξεπερνούν το 10% του συνόλου των ψηφοφόρων…

Λεπτομέρειες για τα δύο στρατόπεδα, μέσα από το γράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου: 

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης