Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Τουλάχιστον 7 νεκροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία

Τουρκία: Τουλάχιστον 7 νεκροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία
Εκτός των ανθρώπινων απωλειών, σημειώθηκαν και εκτεταμένες καταστροφές σε οπλικά και πυραυλικά συστήματα των τζιχαντιστών
Τουλάχιστον 7 νεκροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους είναι ο απολογισμός των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων που πραγματοποίησε την Κυριακή (5/6) ο τούρκικος στρατός στη βόρεια Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα (6/6) οι αρχές ασφαλείας της χώρας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, η επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω χερσαίων επιδρομών και αεροπορικών βομβαρδισμών, πραγματοποιήθηκε λόγω των ενδείξεων που υπήρχαν για ενδεχόμενη επίθεση των τζιχαντιστών σε τουρκικά εδάφη κοντά στα σύνορα.
Όπως ανέφεραν οι αρχές, εκτός των ανθρώπινων απωλειών, σημειώθηκαν και εκτεταμένες καταστροφές σε οπλικά και πυραυλικά συστήματα του Ισλαμικού Κράτους.
Παράλληλά, το Τούρκικο Γενικό Επιτελείο εξέδωσε μία ακόμα ανακοίνωση αναφορικά με τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις εναντίον των μαχητών του PKK που έχουν ξεκινήσει από τις 14 Μαΐου στα νοτιοανατολικά της χώρας, και κατά τις οποίες έχουν σκοτωθεί συνολικά 1.000 Κούρδοι αντάρτες, 495 στην επαρχία Μαρντίν, και 505 στην επαρχία Σιρνάκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης