Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Όλα τα βλέμματα στραμμένα σήμερα στην ομιλία της προέδρου της Fed στη Φιλαδέλφεια

tags :
Reuters: Όλα τα βλέμματα στραμμένα σήμερα στην ομιλία της προέδρου της Fed στη Φιλαδέλφεια
Οι προσδοκίες για την επόμενη αύξηση των επιτοκίων της Fed πάνε πίσω για τον Ιούλιο ή και αργότερα, μετά τα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
Οι επενδυτές περιμένουν κάποιο σημάδι από την πρόεδρο της Fed, Janet Yellen, για την επόμενη κίνηση της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ μετά τα εξαιρετικά αδύναμα στοιχεία για την αγορά εργασίας.
Οι προσδοκίες για την επόμενη αύξηση των επιτοκίων της Fed πάνε πίσω για τον Ιούλιο ή και αργότερα, μετά τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, σύμφωνα με τα οποία οι θέσεις εργασίας τον Μάιο αυξήθηκαν κατά μόλις 38.000, πολύ κάτω από τις προβλέψει για 164.000 θέσεις.
Όπως αναφέρει το Reuters, σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 οι επενδυτές θα έχουν την τελευταία ευκαιρία να ακούσουν τις προθέσεις της Fed σε ομιλία της προέδρου του Janet Yellen σε εκδήλωση στη Φιλαδέλφεια, πριν τη συνεδρίαση της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας για τη νομισματική πολιτική στις 14-15 Ιουνίου.
Οι επενδυτές θα πρέπει να αναζητήσουν στα λεγόμενα της Yellen, αν παραμένει σταθερή στην θέση που είχε εκφράσει τον περασμένο μήνα, ότι αναμένεται να αυξηθούν τα επιτόκια "κατά τους προσεχείς μήνες".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης