Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προσβλητικές δηλώσεις Erdogan προς τις γυναίκες - Όσες δεν αποκτούν απογόνους είναι ατελής

Προσβλητικές δηλώσεις Erdogan προς τις γυναίκες - Όσες δεν αποκτούν απογόνους είναι ατελής
Το να απορρίπτετε την μητρότητα σημαίνει να αποκηρύττετε την ανθρωπότητα, να κάνετε τουλάχιστον τρία παιδιά
Οι γυναίκες βρίσκονται σήμερα στο στόχαστρο του τούρκου προέδρου Tayyip Erdogan ο οποίος σε μια απίστευτη δήλωσή του υποστήριξε ότι «οι γυναίκες που δεν αποκτούν απογόνους είναι ατελής».
Αν και όπως ισχυρίζεται «είναι θερμός οπαδός του να εργάζονται οι γυναίκες αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο στη μητρότητα τους».
«Το να απορρίπτετε την μητρότητα σημαίνει να αποκηρύττετε την ανθρωπότητα» ανέφερε στη διάρκεια μάλιστα τελετής εγκαινίων ενός νέου παραρτήματος του Συνδέσμου των Γυναικών και της Δημοκρατίας (KADEM).
Μάλιστα έκανε και υποδείξεις για τον αριθμό των παιδιών που θα πρέπει να γεννά μια γυναίκα για να είναι «συνεπής και ολοκληρωμένη».
«Θα πρότεινα να αποκτήσετε τουλάχιστον τρία παιδιά» σημείωσε και πρόσθεσε:
«Οι ισχυρές οικογένειες οδηγούν σε ισχυρά έθνη».
Τουλάχιστον παραμένει συνεπής ως προς τις απόψεις του, καθώς είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης