Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χάoς στη Βενεζουέλα του Maduro - «Θέλουμε φαγητό» φωνάζουν εξαγριωμένοι οι πολίτες

Χάoς στη Βενεζουέλα του Maduro - «Θέλουμε φαγητό» φωνάζουν εξαγριωμένοι οι πολίτες
Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα στους διαδηλωτές που φώναζαν το σύνθημα “Θέλουμε φαγητό!” κοντά στο προεδρικό μέγαρο στο Καράκας
Χάος επικρατεί στη Βενεζουέλα, με τους πολίτες να ζητούν εξαγριωμένοι από τον πρόεδρο Nicolas Maudro να τους εξασφαλίσει τροφή.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα στους διαδηλωτές που φώναζαν το σύνθημα “Θέλουμε φαγητό!” κοντά στο προεδρικό μέγαρο στο Καράκας.
Εκατοντάδες οργισμένοι πολίτες κατευθύνθηκαν προς το μέγαρο Μιραφλόρες στην πρωτεύουσα της χώρας όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τις δυνάμεις της Εθνοφρουράς και την αστυνομία.
Ο πρόεδρος Maduro είχε προγραμματίσει να εκφωνήσει μια ομιλία σε μια συγκέντρωση που θα πραγματοποιείτο σε κοντινή απόσταση.
Η διαδήλωση ξεκίνησε από πολίτες που είχαν σχηματίσει ουρές έξω από καταστήματα στην περιοχή, είπαν αυτόπτες μάρτυρες, αφού κάποιοι από το πλήθος επιχείρησαν να κλέψουν τρόφιμα από ένα φορτηγό.
Στο μεταξύ η αντιπολίτευση της Βενεζουέλας ανακοίνωσε σήμερα ότι η εκλογική επιτροπή ανέβαλε την κρίσιμη συνεδρίαση που επρόκειτο να διεξαχθεί απόψε, κατά τη διάρκεια της οποίας επρόκειτο να δώσει ή όχι το πράσινο φως για την έναρξη της διαδικασίας με στόχο τη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για την αποπομπή του προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης