Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πλήγμα στα κέρδη της Thomas Cook από την έντονη πτώση της ζήτησης για ταξίδια στην Τουρκία

Πλήγμα στα κέρδη της Thomas Cook από την έντονη πτώση της ζήτησης για ταξίδια στην Τουρκία
«Η ζήτηση για την Τουρκία, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για εμάς πέρυσι, παραμένει σημαντικά κάτω των περυσινών επιπέδων», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook, Peter Fankhauser
Μειωμένα κέρδη πριν από φόρους και τόκους, κατώτερα των εκτιμήσεων της αγοράς, ανακοίνωσε ότι αναμένει για το σύνολο της χρήσης η Thomas Cook, εξαιτίας της οξείας πτώσης της ζήτησης για ταξίδια στην Τουρκία.
Η εταιρεία εκτιμά ότι τα κέρδη θα είναι μεταξύ 310 και 335 εκατ. στερλινών, όταν οι αναλυτές αναμένουν διαμόρφωσή τους μεταξύ 310 και 359 εκατ. στερλινών.
«Η ζήτηση για την Τουρκία, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για εμάς πέρυσι, παραμένει σημαντικά κάτω των περυσινών επιπέδων», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook, Peter Fankhauser και πρόσθεσε ότι «έχουμε δει επίσης οξεία πτώση της ζήτησης στο Βέλγιο, μετά την τραγική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών τον Μάρτιο».
Οι κρατήσεις για προορισμούς, εκτός Τουρκίας, ήταν αυξημένες κατά 6% έναντι του 2015, με τις συνολικές κρατήσεις να είναι μειωμένες κατά 5%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης