Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε σταθμό κοντά στο Μόναχο από επίθεση άνδρα με μαχαίρι - Φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε σταθμό κοντά στο Μόναχο από επίθεση άνδρα με μαχαίρι - Φώναζε «Αλλάχου Ακμπάρ»
Η γερμανική αστυνομία ελέγχει αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας φώναξε "Αλαχού Ακμπάρ" (Ο Θεός είναι μεγάλος) κατά τη διάρκεια της επίθεσης
(upd) Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτες σε σιδηροδρομικό σταθμό της περιοχής του Μονάχου, στη νότια Γερμανία, νωρίς σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα ένα νεκρό και τρεις σοβαρά τραυματίες, όπως μεταδίδει ο Independent. 
Η γερμανική αστυνομία ελέγχει αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας φώναξε "Αλλαχού Ακμπάρ" (Ο Θεός είναι μεγάλος) κατά τη διάρκεια της επίθεσης, μετέδωσε η Bayerischer Rundfunk.
Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι η επίθεση που σημειώθηκε από ένοπλο άνδρα έχει "εκ των προτέρων ισλαμιστικό" κίνητρο.
Ο άνδρας που υπέκυψε ήταν μεταξύ των τεσσάρων θυμάτων της επίθεσης.
Οι άλλοι τρεις φέρουν ελαφρά τραύματα.
"Το πολιτικό κίνητρο για την πραγματοποίηση της επίθεσης αυτής σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί", είχε δηλώσει νωρίτερα εκπρόσωπος της αστυνομίας της Άνω Βαυαρίας.
Ο δράστης, "ένας νεαρός άνδρας", συνελήφθη και "δεν είναι πολύ συνεργάσιμος". Ο άνδρας αυτός "μοίρασε μαχαιριές γύρω του", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 05.00 το πρωί τοπική ώρα (07.00 ώρα Ελλάδας) στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γκράφινγκ, μιας μικρής πόλης νοτιοδυτικά του Μονάχου.


Photo published for BREAKING: Knifeman 'shouts Allahu Akbar' as he stabs four passengers at Munich station

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης