Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mogherini: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για Eurogroup πολύ σύντομα και ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος

Mogherini: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για Eurogroup πολύ σύντομα και ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος
Η Κομισιόν εξακολουθεί να εργάζεται με θετικό πνεύμα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης το ταχύτερο δυνατόν, τόνισε
Πολύ σύντομα εκτιμά ότι θα λάβει χώρα ένα Εurogroup, καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Federcia Mogherini.
Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρίαση της Κομισιόν, σήμερα, Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016, στις Βρυξέλλες, η κ. Mogherini επισήμανε ότι συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρεθεί λύση σε ένα Eurogroup, πολύ σύντομα, για να συμπληρώσει ότι η Κομισιόν εξακολουθεί να εργάζεται με θετικό πνεύμα τόσο με την Αθήνα όσο και τους υπόλοιπους θεσμούς για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο.
Παράλληλα, επανέλαβε τα όσα ανέφερε ο επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Pierre Moscovici, από το Άμστερνταμ και τη συνεδρίαση του Eurogroup, ότι απομένουν λίγα βήματα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, η οποία μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης