Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατώτερα των αναμενομένων τα κέρδη της Google - Βουτιά της μετοχής της κατά 6%

tags :
Κατώτερα των αναμενομένων τα κέρδη της Google - Βουτιά της μετοχής της κατά 6%
Τα κέρδη ανήλθαν στα 7,50 δολ./μετοχή, έναντι προβλέψεων για 7,96 δολ./μετοχή - Στα 20,25 δισ. δολ. τα έσοδα, έναντι 17,25 δισ. δολ. το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο, χαμηλότερα των προβλέψεων
Σημαντική υποχώρηση της τάξης του 6% καταγράφει η μετοχή της Google αμέσως μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης στη Wall Street, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα Α' τριμήνου που απογοήτευσαν τους αναλυτές και τους επενδυτές.
Συγκεκριμένα, μπορεί η εταιρεία να ανακοίνωσε έσοδα 20,25 δισ. δολ., έναντι 17,25 δισ. δολ. το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο, ελαφρώς χαμηλότερα όμως των προβλέψεων, οι οποίες κινούνταν στα 20,38 δισ. δολ.
Η «ζημιά» όμως για τη μετοχή της εταιρείας ήρθε από το κομμάτι των κερδών, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ανήλθαν σε 7,50 δολ./μετοχή, έναντι εκτιμήσεων για 7,96 δολ./μετοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρείας κινείται στα 530 δισ. δολ., έχοντας χάσει την πρωτιά από την Apple (590 δισ. δολ. κεφαλαιοποίηση), την οποία είχε υπερκεράσει πριν από μερικούς μήνες για να καταστεί η μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου βάσει κεφαλαιοποίησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης