Διεθνή

Τρεις νέες συλλήψεις στις Βρυξέλλες για την τρομοκρατική επίθεση του Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι

Τρεις νέες συλλήψεις στις Βρυξέλλες για την τρομοκρατική επίθεση του Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι
Αλλεπάλληλες έφοδοι από την βελγική αστυνομία σε ύποπτα σπίτια
Σε νέα έφοδο σε διαμέρισμα υπόπτων προχώρησε η βελγική αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται σχετικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου 2016 αλλά και για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου του 2015.
Κατά τη διάρκεια των εφόδων συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία των Βρυξελλών.
«Στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει από την ομοσπονδιακή εισαγγελία έπειτα από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε έφοδος σήμερα το πρωί στην οδό Σταλ στην Ικλ.
Τρία άτομα προσήχθησαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση», ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή της η εισαγγελία που είναι επιφορτισμένη με υποθέσεις τρομοκρατίας στο Βέλγιο.
Για την κράτησή τους θα αποφασίσει ανακριτής αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 και τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση ότι δεν θα δώσει «καμία άλλη πληροφορία ή επιπλέον διευκρίνιση (...) όσον αφορά τα αποτελέσματα της εφόδου».
Η οδός Σταλ είναι μια μεγάλη αρτηρία όπου έχουν τα γραφεία τους πολλές επιχειρήσεις και η οποία συνδέει τον αυτοκινητόδρομο με το κέντρο της Ικλ, μια πλούσια νότια συνοικία της πρωτεύουσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης