Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Συνελήφθη στο Βέλγιο ο M. Abrini, ο «άνθρωπος με το καπέλο» στις επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Reuters: Συνελήφθη στο Βέλγιο ο M. Abrini, ο «άνθρωπος με το καπέλο» στις επιθέσεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Οι βελγικές αρχές επιβεβαίωσαν δεκάδες συλλήψεις χωρίς να επιβεβαιώσουν σύλληψη του Abrini
Τη σύλληψη του Mohamed Abrini, ενός από τους βασικούς υπόπτους των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015, μετέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου 2016 η βελγική δημόσια τηλεόραση VRT, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει περίπτωση να έχει εμπλοκή και στις βομβιστικές επιθέσεις της 22ας Μαρτίου 2016 στις Βρυξέλλες.
Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, απο το γραφείο της βελγικής εισαγγελίας επιβεβαιώθηκε ότι έγιναν την Παρασκευή αρκετές συλλήψεις σχετικά με τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, χωρίς, όμως, διευκρινίζεται τίποτε άλλο.
Σύμφωνα με τη βελγική τηλεόραση, ο Abrini, είναι Βέλγος υπήκοος 31 χρόνων, και πιθανότατα είναι «ο άνθρωπος με το καπέλο» που φαίνεται στις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου δίπλα στους δύο βομβιστές αυτοκτονίας.
Φέρεται να έχει συλληφθεί επίσης άλλος ένας ύποπτος που εικάζεται ότι ηταν μαζί με τον τρίτο βομβιστή αυτοκτονίας στο μετρό.
Ο Albini έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας σε αυτοκίνητο με τον βασικό ύποπτο για τις επιθέσεις στο Παρίσι Salah Abdeslam δύο μέρες πριν από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης