Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cameron: Δεν έχω καμία σχέση με off shores, είμαι υπεύθυνος μόνο για την εφορία μου και το φορολογικό σύστημα

Cameron: Δεν έχω καμία σχέση με off shores, είμαι υπεύθυνος μόνο για την εφορία μου και το φορολογικό σύστημα
Μία μέρα μετά την αποκάλυψη των Panama Papers όπου εμπλέκεται και το όνομα του πατέρα του, ο Βρετανός πρωθυπουργός δέχεται σχετικές ερωτήσεις
«Δεν έχω μετοχές, δεν έχω συμμετοχή σε καμία off shore και δεν έχω κεφάλαια από off shore» δήλωσε κατηγορηματικά κατά τη διάρκεια συνάντησής του με εργαζόμενους σε επιχείρηση στο Μπίρμπινγχαμ, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας υπέρ της παραμονής της χώρας στο Brexit, ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Ο David Cameron αντέδρασε με τον τρόπο αυτό σε ερώτηση που δέχτηκε ενώ η συνομιλία του γινόταν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το τηλεοπτικόκ δίκτυο Skynews.
Συμπλήρωσε ότι τα μόνα δύο πράγματα για τα οποία ο ίδιος είναι υπεύθυνος είναι «τα δικά του προσωπικά φορολογικά και το φορολογικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου».
Η ερώτηση προκλήθηκε μετά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που φέρουν το όνομα του πατέρα του Ian Cameron να συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που περιλαμβάνονται στα Panama Papers που δόθηκαν την Δευτέρα 4 Απριλίου στη δημοσιότητα και αποτελούν ίσως ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια σκάνδαλα διαφθοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης