Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bank of America: Απαγόρευσε στα στελέχη της κάθε συζήτηση περί Brexit και δημοψηφίσματος στη Βρετανία

Bank of America: Απαγόρευσε στα στελέχη της κάθε συζήτηση περί Brexit και δημοψηφίσματος στη Βρετανία
Η Bank of America υπαναχώρησε και από τη δέσμευσή της να δωρήσει 100 χιλ. στερλίνες στην εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε.
Ταμπού κατέστησε τη λέξη «Brexit» η Bank of America στα γραφεία της στο Λονδίνο, απαγορεύοντας στο ανώτερο προσωπικό της να τη χρησιμοποιεί ενώπιον των πελατών της τραπέζης, με στόχο τη διατήρηση της ουδέτερης στάσης της απέναντι στο επικείμενο βρετανικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016 για την παραμονή ή μη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ε.Ε..
Όπως προειδοποίησε η μεγάλη αμερικανική τράπεζα, τα διευθυντικά της στελέχη δεν θα πρέπει να εκφράζουν στους τραπεζικούς πελάτες γνώμη επί του ζητήματος που πραγματεύεται το δημοψήφισμα, ούτε να θεωρούν κάποιο αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο, αλλά και να μην λαμβάνουν μέρος στις εκστρατείες που διεξάγονται για την προσέλκυση ψηφοφόρων στη μία ή στην άλλη πλευρά.
Η Bank of America έφτασε στο σημείο να υπαναχωρήσει από τη δέσμευσή της να δωρήσει 100 χιλ. στερλίνες στην εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε., επιχειρώντας να μην συνδεθεί με το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης