Τελευταία Νέα
Διεθνή

Newsweek: Είναι εφικτή μια «χειραγώγηση» του δημοψηφίσματος περί Brexit με μόλις 25 στερλίνες ανά ψηφοφόρο

tags :
Newsweek: Είναι εφικτή μια «χειραγώγηση» του δημοψηφίσματος περί Brexit με μόλις 25 στερλίνες ανά ψηφοφόρο
Οι φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, αλλά και η ένταση στην Ευρώπη περί του προσφυγικού ζητήματος, προκαλούν αναταράξεις στον αγώνα κατά του Brexit
Ανησυχία προκαλούν στις τάξεις των υποστηρικτών της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. οι τελευταίες εξελίξεις στο τρομοκρατικό και προσφυγικό «μέτωπο», όπως αναφέρει σε άρθρο της η αμερικανική περιοδική έκδοση Newsweek.
Οι φονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, αλλά και η ένταση στην Ευρώπη περί του προσφυγικού ζητήματος, φέρονται να δημιουργούν ολοένα και περισσότερους οπαδούς της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. (Brexit), ιδίαιτερα μεταξύ της πληθώρας των αναποφάσιστων, οι οποίοι και θα κρίνουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου 2016 στη Βρετανία.
Εντύπωση προκαλεί το εύρημα δημοσκόπησης που διενήργησε το YouGov για λογαριασμό του καθηγητού Philip Cowley του Queen Mary University of London, σύμφωνα με τον οποίο οι ερωτηθέντες στην έρευνα άλλαζαν μαζικά την άποψή τους περί παραμονής ή μη στην Ε.Ε. όταν τους προσέφερε 500 στερλίνες - ή ακόμα και μόλις 25 στερλίνες - υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης