Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταδικάζουν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες οι Anonymous – Καλούν τον κόσμο να αντισταθεί στις διακρίσεις

Καταδικάζουν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες οι Anonymous – Καλούν τον κόσμο να αντισταθεί στις διακρίσεις
Το ISIS δεν μπορεί να στρατολογεί Μουσουλμάνους στην Ευρώπη, αν είναι αποδεκτοί από την κοινωνία, σημειώνουν
Στην καταδίκη των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους προχώρησαν οι Anonymous, οι οποίοι κάλεσαν τον κόσμο να αντισταθεί στις διακρίσεις.
Σε βίντεο που ανήρτησαν στο YouTube, μετά τις επιθέσεις της 22ας Μαρτίου στο Βέλγιο, ένα μέλος των Anonymous καταδίκασε τις θανατηφόρες επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών.
Ενώ οι Anonymous είναι γνωστοί ότι χακάρουν λογαριασμούς, αυτή τη φορά στο μήνυμά τους έκαναν επίσης έκκληση για συμπάθεια.
«Δεν χρειάζεται να τους χακάρεις. Αν σταθείς ενάντια στις διακρίσεις στη χώρα σου, τους βλάπτεις πολύ περισσότερο από το να χακάρεις τις ιστοσελίδες τους», αναφέρεται στο βίντεο.
«Το Ισλαμικό Κράτος δεν μπορεί να στρατολογήσει Μουσουλμάνους στην Ευρώπη αν είναι αποδεκτοί και αφομοιωμένη στην κοινωνία. Έτσι, θέλουμε όλοι εσείς να σταθείτε ενάντια στις διακρίσεις», επισημαίνεται.
Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου το 2015 στο Παρίσι, από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι, ενώ αργότερα εκείνο τον μήνα ανέφεραν ότι είχαν κατεβάσει 20.000 λογαριασμούς στο twitter που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος.
«Δεν θα ησυχάσουμε όσο οι τρομοκράτες συνεχίζουν τη δράση τους ανά τον κόσμο.
Θα τους χτυπήσουμε ξανά. Θα συνεχίσουμε να χακάρουμε ιστοσελίδες τους, να κλείνουμε λογαριασμούς τους στο twitter και να κλέβουμε τα bitcoins τους.
Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της ελευθερίας και της ανοχής», αναφέρεται στο βίντεο.
«Όταν σκοτώνουν αθώους πολίτες στο Βέλγιο, πλήττουν τους πάντες στην Ευρώπη. Πρέπει να αντεπιτεθούμε», σημειώνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης