Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (αντιπρ. ΗΠΑ): Θα προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε το Βέλγιο

Biden (αντιπρ. ΗΠΑ): Θα προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε το Βέλγιο
Το Βέλγιο θα υπερισχύσει έναντι της τρομοκρατίας, υποστήριξε ο J. Biden
Οι ΗΠΑ είναι προετοιμασμένες να παράσχουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν το Βέλγιο να υπερισχύσει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας.
Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε σήμερα, Τετάρτη, μία ημέρα μετά τις αιματηρές επιθέσεις στη βελγική πρωτεύουσα, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden.
«Είμαστε διατεθειμένοι να παράσχουμε όποια και κάθε πληροφορία, που έχουμε στη διάθεσή μας, τις ικανότητές μας, την τεχνολογία μας και ό,τι διαθέτουμε, που μπορεί να προσφέρει αξία στον αγώνα του Βελγίου κατά της τρομοκρατίας», είπε χαρακτηριστικά ο αμερικανός αντιπρόεδρος.
«Το Βέλγιο θα υπερισχύσει {έναντι της τρομοκρατίας}», προσέθεσε με αυτοπεποίθηση ο Biden, ο οποίος βρέθηκε στην Πρεσβεία του Βελγίου στην Ουάσινγκτον, όπου και υπέγραψε στο βιβλίο των συλλυπητηρίων για τη «μαύρη ημέρα» των Βρυξελλών.
Σημειώνεται ότι και ο Barack Obama, με χθεσινές δηλώσεις του από την Κούβα, δεσμεύτηκε ότι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν τους ευρωπαίους εταίρους τους στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας και στην αποτροπή νέων τρομοκρατικών επιθέσεων στο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης