Τελευταία Νέα
Διεθνή

Schulz: Αισθάνομαι αποτροπιασμό για τις ποταπές και άνανδρες επιθέσεις που έλαβαν χώρα στις Βρυξέλλες

Schulz: Αισθάνομαι αποτροπιασμό για τις ποταπές και άνανδρες επιθέσεις που έλαβαν χώρα στις Βρυξέλλες
«Οι Βρυξέλλες όπως και οι άλλες πόλεις που έχουν χτυπηθεί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, θα παραμείνουν ισχυρές», υποστήριξε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
«Αισθάνομαι αποτροπιασμό για τις ποταπές και άνανδρες επιθέσεις που έλαβαν χώρα στις Βρυξέλλες», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Schulz, στον απόηχο των αιματηρών επιθέσεων.
«Η σκέψη μου βρίσκεται πρώτα και κύρια στα θύματα και τους τραυματίες αλλά και στις οικογένειες και τους φίλους τους», συνέχισε ο M. Schulz, ενώ τόνισε πως αυτές οι πράξεις του προκαλούν «θυμό και θλίψη» ταυτόχρονα.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε «αυτές οι πράξεις ξεκινούν από τη βαρβαρότητα και την έχθρα και δεν καταλήγουν πουθενά, διότι δεν αποδίδουν δικαιοσύνη σε κανέναν και τίποτα».
Ο ευρωπαίος αξιωματούχος εμφανίστηκε σίγουρος πως «οι Βρυξέλλες όπως και οι άλλες πόλεις που έχουν χτυπηθεί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, θα παραμείνουν ισχυρές, καθώς και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί που φιλοξενούνται εκεί».
«Στο μεταξύ, στο πορτοκαλί αυξήθηκε το επίπεδο ετοιμότητας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ ζητήθηκε από το προσωπικό αρχικά να μείνει στο εσωτερικό, μέχρι νεωτέρας», σημείωσε ο Sculz, ενώ ανέφερε πως «ο προσωπικό θα δουλέψει την Τετάρτη με τηλεεργασία, όλα τα κτίρια του ΕΚ θα παραμείνουν κλειστά εκτός από το κεντρικό, το οποίο θα είναι προσβάσιμο με ενισχυμένα μέτρα ελέγχου».
«Όλες οι αποστολές, συναντήσεις και επισκέψεις για Τρίτη και Τετάρτη ακυρώθηκαν», υπογράμμισε ο Martin Schulz.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης