Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονισμένος από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες ο Tusk - «Η Ε.Ε. θα βοηθήσει την Ευρώπη να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία»

tags :
Συγκλονισμένος από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες ο Tusk - «Η Ε.Ε. θα βοηθήσει την Ευρώπη να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία»
H Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπληρώσει τον ρόλο της για να βοηθήσει τις Βρυξέλλες, το Βέλγιο και την Ευρώπη στο σύνολό της, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή της τρομοκρατίας
Συγκλονισμένος από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, δηλώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Donald Tusk.
Όπως αναφέρει ο κ. Tusk, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπληρώσει τον ρόλο της για να βοηθήσει τις Βρυξέλλες, το Βέλγιο και την Ευρώπη στο σύνολό της, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απειλή της τρομοκρατίας.

Η δήλωση Tusk:

Είμαι συγκλονισμένος από τις βομβιστικές επιθέσεις στο από αεροδρόμιο Zaventem των Βρυξελλών και την ευρωπαϊκή συνοικία, που έχουν κοστίσει αρκετές αθώες ζωές και τον τραυματισμό πολλών άλλων.
Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους συγγενείς και τους φίλους των θυμάτων.
Οι επιθέσεις αυτές σηματοδοτούν άλλη μια υπηρεσία των τρομοκρατών στο μίσος και τη βία.
Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα φιλοξενούνται στις Βρυξέλλες, χάρη στη γενναιοδωρία της κυβέρνησης του Βελγίου και του λαού της.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επιστρέφει αυτή την αλληλεγγύη τώρα και θα εκπληρώσει το ρόλο της για να βοηθήσει τις Βρυξέλλες, το Βέλγιο και η Ευρώπη στο σύνολό της, στην αντιμετώπιση της απειλής της τρομοκρατίας που όλοι αντιμετωπίζουμε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης