Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηχηρό μήνυμα της Συνομοσπονδίας Βρετανικών Βιομηχανιών κατά του Brexit – Προς όφελος της οικονομίας η παραμονή στην Ε.Ε.

Ηχηρό μήνυμα της Συνομοσπονδίας Βρετανικών Βιομηχανιών κατά του Brexit – Προς όφελος της οικονομίας η παραμονή στην Ε.Ε.
Η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό μπλοκ είναι θετική για τις επιχειρήσεις και την απασχόληση, τονίζεται
Η μεγαλύτερη επιχειρηματική ομάδα, η Συνομοσπονδία Βρετανικών Βιομηχανιών, απηύθυνε έκκληση για παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά το ηχηρό μήνυμα που έστειλε τονίζοντας ότι η συμμετοχή στο ευρωπαϊκό μπλοκ είναι καλύτερη για τις επιχειρήσεις και την απασχόληση.
Σε δημοσκόπηση μεταξύ των μελών της, η Συνομοσπονδία σημειώνει ότι η «σαφής πλειοψηφία» εκτιμά ότι η συμμετοχή στην Ε.Ε. είναι καλύτερη για τις επιχειρήσεις και την οικονομία.
Ειδικότερα, στην έρευνα μεταξύ των 773 μελών της, το 80% εκτιμά ότι η συμμετοχή στην Ε.Ε. έδωσε ώθηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους, ενώ το 77% τόνισε ότι η παραμονή στο μπλοκ των 28 κρατών μελών θα ωφελήσει τη βρετανική οικονομία.
Μόλις το 5% των επιχειρήσεων ανέφερε ότι θα ήταν καλύτερα το Ηνωμένο Βασίλειο να εξέλθει της Ε.Ε. και 6% εκτιμά ότι μια αποχώρηση από το ευρωπαϊκό μπλοκ θα ήταν προς το καλύτερο συμφέρον της βρετανικής οικονομίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης