Τελευταία Νέα
Διεθνή

Obama προς υποψήφιους προέδρους: Σταματήστε τις δημόσιες βρισιές και τους χλευασμούς - Δεν είστε σε σχολική αυλή

Obama προς υποψήφιους προέδρους: Σταματήστε τις δημόσιες βρισιές και τους χλευασμούς - Δεν είστε σε σχολική αυλή
Μην καταφεύγετε σε δηλώσεις που προκαλούν διχόνοιες με βάση τη φυλή ή την πίστη 
Μια από τις χειρότερες προεκλογικές εκστρατείες βιώνουν οι αμερικανοί ψηφοφόροι καθώς οι υποψήφιοι για το χρίσμα δημοκρατικών και ρεπουμπλικάνων κάθε άλλο παρά παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν.
Η κακή εικόνα των υποψηφίων, που συχνά καταλήγουν δημοσίως να χρησιμοποιούν βρισιές και δημιουργούν εχθρικό κλίμα ανάγκασε τον αμερικανό πρόεδρο να παρέμβει.
Ο Barack Obama απηύθυνε σήμερα (12/3) έκκληση προς τους υποψήφιους στις προκριματικές εκλογές να αφήσουν «τις βρισιές και τους χλευασμούς τύπου σχολικής αυλής» και να μην δημιουργούν «διχόνοιες με βάση τη φυλή ή την πίστη».
Αφορμή αποτέλεσε η ακύρωση της προεκλογικής συγκέντρωσης του Donald Trump στο Σικάγο εξαιτίας βιαιοτήτων που προκλήθηκαν έξω από το συνεδριακό χώρο που θα μιλούσε ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων.
Η εμπρηστική ρητορική του Trump ο οποίος καταφέρεται συστηματικά κατά των Μεξικανών και των μουσουλμάνων αυξάνει την ένταση στην προεκλογική εκστρατεία για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Οι συγκεντρώσεις του γίνονται όλο και συχνότερα θέατρο επεισοδίων ανάμεσα σε υποστηρικτές του και διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους είναι μαύροι και ισπανόφωνοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης