Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ivanov (ΠΓΔΜ): Για 25 χρόνια η ΕΕ μας λέει ψέματα και μας κοροϊδεύει – Δεν μας θέλει κανείς

tags :
Ivanov (ΠΓΔΜ): Για 25 χρόνια η ΕΕ μας λέει ψέματα και μας κοροϊδεύει – Δεν μας θέλει κανείς
Εάν δεν είχαμε κλείσει τα σύνορα, θα είχαμε γεμίσει τζιχαντιστές υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ
Την θέση ότι η ΠΓΔΜ δεν σημαίνει τίποτα για την ΕΕ διατύπωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, G.Ivanov, ο οποίος υπογράμμισε ότι «για 25 χρόνια μας λένε ψέματα και μας κοροϊδεύουν».
Σε δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα Bild ο Ivanov υποστηρίζει ότι η ΕΕ «προστατεύει» την ΠΓΔΜ από την Ελλάδα ώστε «να μην προωθούνται πρόσφυγες», αλλά «ενώ η Αθήνα παίρνει πάλι 700 εκατ. ευρώ από την ΕΕ, για εμάς δεν υπάρχει ούτε σεντ».
«Από την σκοπιά της ΕΕ, του των ευρωπαϊκών χωρών, της Σένγκεν, του ΝΑΤΟ, δεν είμαστε τίποτε, δεν μας θέλει κανείς.
Ακόμη και η Τουρκία βρίσκεται ξανά στο τραπέζι των συνομιλιών με την ΕΕ….
Ήμασταν πάντοτε θύματα των θεσμών της ΕΕ, για 25 χρόνια μας λένε ψέματα και μας κοροϊδεύουν» υπογράμμισε ο Ivanov, ο οποίος κατηγόρησε την Ελλάδα για ελλιπή έλεγχο σε ζητήματα ασφαλείας όσον αφορά τους πρόσφυγες.
 «Λεγόμενοι πρόσφυγες με ψεύτικα στοιχεία ταξιδεύουν στην Ευρώπη και η Ελλάδα απλώς τους βάζει τη σφραγίδα για να συνεχίσουν το ταξίδι» υποστήριξε ο Ivanov φτάνοντας ως εκ τούτου στο συμπέρασμα ότι στο βαλκανικό διάδρομο κινούνται τζιχαντιστές μαχητές με πλαστά έγγραφα.
«Εάν είχαμε επαναπαυτεί στις Βρυξέλλες και δεν είχαμε δράσει μόνοι μας, θα είχαμε εδώ και καιρό πλημμυρίσει με τζιχαντιστές» είπε o Ivanov υποστηρίζοντας ότι οι αρχές της ΠΓΔΜ έχουν διαπιστώσει πλαστά έγγραφα σε 9.000 περιπτώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης