Τελευταία Νέα
Διεθνή

Marine Le Pen: Ο Erdogan εξαπατά και εκβιάζει την Ε.Ε. για την προσφυγική κρίση

tags :
Marine Le Pen: Ο Erdogan εξαπατά και εκβιάζει την Ε.Ε. για την προσφυγική κρίση
Η Τουρκία επιβλήθηκε στην αδύναμη Ε.Ε., τη μεγάλη «μαλακή μέδουσα», τονίζει η επικεφαλής της ακροδεξιάς ομάδας των «Εθνών και των Ελευθεριών»
«Ο Erdogan σας εξαπατά και σας εκβιάζει», ήταν η τοποθέτηση της επικεφαλής της ακροδεξιάς ομάδας των «Εθνών και των Ελευθεριών», Marine Le Pen, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής της στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Μιλώντας στη συζήτηση για τη συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας για το προσφυγικό, η Marine Le Pen τόνισε ότι «ο τούρκος πρόεδρος Tayip Erdogan επιβλήθηκε στην αδύναμη Ε.Ε. που όπως την έχω ονομάσει, είναι η μεγάλη "μαλακή μέδουσα".
Του δώσαμε 3 δισ. χωρίς αποτέλεσμα, τώρα ζητάει 6 δισ. ευρώ.
Σας εξαπατά ο Erdogan και σας εκβιάζει απαιτώντας την κατάργηση των προξενικών θεωρήσεων».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ, η Le Pen συνέχισε σε έντονο τόνο, υπογραμμίζοντας ότι «ο Erdogan αγνοεί τα ηθικά σας μαθήματα γιατί με τις ανεύθυνες επιλογές σας τον έχετε κάνει υπερ- ισχυρό».
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στην υπόθεση της τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν, ενώ στάθηκε και στο βομβαρδισμό των Κούρδων από την Τουρκία, παρ' ότι αποτελούν το μεγαλύτερο εχθρό του Ισλαμικού κράτους και ενώ η ίδια η Άγκυρα συμμετέχει στο λαθρεμπόριο πετρελαίου με το ισλαμικό κράτος.
Και η Le Pen κατέληξε «Αυτή τη χώρα θέλετε να εντάξετε στην Ευρώπη;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης