Τελευταία Νέα
Διεθνή

Borissov: Η Βουλγαρία έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.

Borissov: Η Βουλγαρία έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.
Μόλις λίγες ημέρες ο βούλγαρος πρωθυπουργός είχε εκφράσει την πρόθεσή του να «δανείσει» στην Ελλάδα τις δυνάμεις ασφαλείας της Βουλγαρίας για την αντιμετώπιση των διακινητών των προσφύγων
Την προκλητική στάση του απέναντι στην Αθήνα συνεχίζει ο Βούλγαρος πρωθυπουργός της, Boyko Borissov.
Ειδικότερα, λίγα λεπτά μετά την οικογενειακή φωτογραφία στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής, ο Borissov ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα νέο προκλητικό μήνυμα.
«Η Βουλγαρία απέδειξε την ικανότητά της να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ ως χώρα από την ζώνη Σένγκεν», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ φρόντισε να συνοδεύσει την ανάρτησή του με πλάνα από οικογενειακή φωτογράφιση.
Μάλιστα, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επέλεξε φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να βρίσκεται μπροστά από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Κομισιόν, φαίνεται να δυσκολεύεται να βρει τη θέση του στο «κάδρο».
Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγες ημέρες ο Borissov εξέφρασε την πρόθεσή του να «δανείσει» στην Ελλάδα τις δυνάμεις ασφαλείας της Βουλγαρίας για την αντιμετώπιση των διακινητών των προσφύγων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης