Τελευταία Νέα
Διεθνή

Davis (Βρετανία): Άχρηστες οι διαπραγματεύσεις Cameron - E.E., καταδεικνύουν την αντιδημοκρατική αλαζονεία της

Davis (Βρετανία): Άχρηστες οι διαπραγματεύσεις Cameron - E.E., καταδεικνύουν την αντιδημοκρατική αλαζονεία της
Οι διαπραγματεύσεις δείχνουν την απόλυτη περιφρόνηση των Βρυξελλών για τα κράτη – μέλη, τονίζει ο εκπρόσωπος του Κινήματος Go που είναι υπέρ του Brexit
Άχρηστες χαρακτήρισε τις διαπραγματεύσεις του βρετανού πρωθυπουργού, David Cameron, στις Βρυξέλλες ο David Davis, πρώην υπουργός Ευρώπης και εκπρόσωπος του Κινήματος «Go», που είναι υπέρ του Brexit.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, οι διαπραγματεύσεις καταδεικνύουν την θεσμική αντιδημοκρατική αλαζονεία της Ε.Ε., προσθέτοντας ότι «δείχνουν την απόλυτη περιφρόνηση των Βρυξελλών για τα κράτη – μέλη».
«Είναι το τέλειο παράδειγμα του πώς η Βρετανία έχει αποκλειστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση», επισήμανε και συμπλήρωσε ότι ο βρετανός πρωθυπουργός «πηγαίνει στις Βρυξέλλες, παρακαλώντας τους Γερμανούς, τους Πολωνούς και τους Ρουμάνους να κάνουν τις πιο μικρές παραχωρήσεις στους τομείς του εμπορείου, των συνοριακών ελέγχων και των κοινωνικών ωφελειών, παραχωρήσεις οι οποίες δεν θα κάνουν καμία διαφορά, παραχωρήσεις που είναι εντελώς άχρηστες».
Μακριά από την αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της Βρετανίας, αυτή η συμφωνία δεν έχει καμία σχέση με τον μύθο ότι η Βρετανία ελέγχει το πεπρωμένο της.
Όπως ανέφερε, η ανεξέλεγκτη μετανάστευση θα συνεχιστεί, το City του Λονδίνου θα παραμείνει απροστάτευτο και το βρετανικό Κοινοβούλιο θα εξακολουθήσει να μην λαμβάνεται υπόψη.
Η διαδικασία, προσθέτει, θα πάει τώρα από τη ματαιότητα στη θεατρικότητα και τονίζει ότι ο βρετανικός λαός έχει πλέον την ευκαιρία να ενταχθεί σε μια ιστορική μάχη, να κερδίσει πίσω τη χώρα του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης