Τελευταία Νέα
Διεθνή

Standard Life: Επικίνδυνο ένα Brexit για τη βρετανική οικονομία – Πλήγμα και για τις επιχειρήσεις

Standard Life: Επικίνδυνο ένα Brexit για τη βρετανική οικονομία – Πλήγμα και για τις επιχειρήσεις
Την εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. υποστηρίζει η Standard Life, δηλώνει ο πρόεδρός της
Ένα Brexit θα είναι επικίνδυνο για τη βρετανική οικονομία, αλλά και τις επιχειρήσεις, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Standard Life, Sir Gerry Grimstone, ο οποίος σε ανοικτή επιστολή του τονίζει ότι η εταιρεία του υποστηρίζει την εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε.
Όπως αναφέρει ο Gerry Grimstone, «η συζήτηση για το αν το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να αποτελεί ή όχι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης φθάνει στο αποκορύφωμά της και πλησιάζει η στιγμή όπου η κοινή γνώμη στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πει την άποψή της (…) Εκτιμούμε ότι η πρόσβαση στην ενιαία αγορά της Ε.Ε. είναι προς το συμφέρον των πελατών μας».
Προσθέτει δε, ότι «η αρχή πίσω από την ενιαία αγορά, που ενθαρρύνει την ελεύθερη κίνηση αγαθών και υπηρεσιών, έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον που παρέχει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις την εμπιστοσύνη να επενδύσουν μακροπρόθεσμα και θα ήταν εν δυνάμει καταστροφικό για τη βρετανική οικονομία και επομένως για τις επιχειρήσεις, όπως η Standard Life, αν το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν να αποχωρήσει από την Ε.Ε.».
Μάλιστα, όπως αναφέρει, είναι «ασυνήθιστο» η Standard Life να εμπλέκεται σε πολιτικά θέματα, όμως σε αυτό το θέμα ενεπλάκη, καθώς είναι «κρίσιμο για τη συνεχή επιτυχία μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης