Τελευταία Νέα
Διεθνή

Obama: Ο Trump δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ – Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι το να γίνεις πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά

tags :
Obama: Ο Trump δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ – Οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι το να γίνεις πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά
Ο Obama ήταν τυχερός που δεν ήμουν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές διότι θα τις είχε χάσει απάντησε άμεσα ο Trump
Επίθεση στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα, Donald Trump εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, B. Obama, ο οποίος εκτίμησε ότι ο Trump δεν θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Οι Αμερικανοί καταλαβαίνουν πως το να γίνεις πρόεδρος είναι σοβαρή δουλειά, δεν είσαι παρουσιαστής ριάλιτι.
Έχω πίστη στον αμερικανικό λαό και για αυτό πιστεύω ότι ο Trump δεν θα γίνει πρόεδρος» υποστήριξε ο Obama, ο οποίος άσκησε κριτική και στην προεκλογική εκστρατεία των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα, τονίζοντας ότι η ρητορική των υποψηφίων προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία στο εξωτερικό.
«Και δεν πρόκειται μόνο για τον κύριο Trump, δείτε τι λένε όλοι οι υποψήφιοι» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, επισημαίνοντας πως η μονομαχία στους Δημοκρατικούς είναι μία «υγιής πολιτική συζήτηση». Πάντως ο Obama απέφυγε να εκφραστεί υπέρ της Clinton ή του Sanders, τονίζοντας ότι θα εκφέρει γνώμη στο τέλος της διαδικασίας, μια και δεν θέλει να επηρεάσει την εσωκομματική διαδικασία.
Άμεση πάντως ήταν η απάντηση του Donald Trump στις δηλώσεις Obama.
Αφού καλωσόρισε ως κομπλιμέντο τα όσα είπε ο Obama, τόνισε πως «ήταν τυχερός που δεν ήμουν εγώ υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές, γιατί θα είχε χάσει».
«Ο Obama έχει κάνει τόσο κακή δουλειά, μας έχει φέρει τόσο πίσω, που το ότι το λέει αυτό για μένα είναι στην πραγματικότητα μεγάλο κομπλιμέντο» υποστήριξε ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης