Τελευταία Νέα
Διεθνή

Valls (πρωθ. Γαλλίας): Λάθος η πολιτική των «ανοικτών συνόρων» της Angela Merkel στο προσφυγικό

tags :
Valls (πρωθ. Γαλλίας): Λάθος η πολιτική των «ανοικτών συνόρων» της Angela Merkel στο προσφυγικό
Ο κ. Valls καλεί την Angela Merkel να αναθεωρήσει τη στάση της τονίζοντας πως η Ευρώπη δεν μπορεί να υποδεχθεί όλους τους πρόσφυγες
Την αντίθεση του στη πολιτική των «ανοικτών συνόρων» που ασκεί Angela Merkel στο προσφυγικό ζήτημα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Manuel Valls, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να έχει διάρκεια, καθώς η Ευρώπη δεν μπορεί να υποδεχθεί όλους τους πρόσφυγες.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, άσκησε κριτική στην γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel, για την διαχείριση της στο προσφυγικό ζήτημα.
Ο κ. Valls καλεί την Angela Merkel να αναθεωρήσει τη στάση της τονίζοντας πως η Ευρώπη δεν μπορεί να υποδεχθεί όλους τους πρόσφυγες από τη Συρία και την υπόλοιπη Μέση Ανατολή.
«Αυτή η πολιτική, των ανοιχτών συνόρων, η οποία ήταν πρόσκαιρα δικαιολογημένη, δεν μπορεί να έχει διάρκεια»,
«Οι περιορισμένες δυνατότητες υποδοχής που έχουμε, οι εντάσεις των τελευταίων εβδομάδων, τόσο στη Γερμανία, όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, μας υποχρεώνουν να μιλήσουμε για τα πράγματα καθαρά.
Η Ευρώπη δεν μπορεί να υποδεχθεί όλους τους πρόσφυγες που προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ ή την Αφρική», τόνισε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας.
«Η Ευρώπη θα όφειλε να ανακτήσει τον έλεγχο των συνόρων της και της μεταναστευτικής πολιτικής και της πολιτικής ασύλου που ασκεί», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης