Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δριμύ κατηγορώ Trump κατά της Angela Merkel για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό

Δριμύ κατηγορώ Trump κατά της Angela Merkel για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό
Εάν η Ευρώπη δεν αντιμετωπίσει την κατάσταση δυναμικά θα είναι το τέλος της Ευρώπης - Μπορεί να σημειωθούν πραγματικές επαναστάσεις, σημειώνει ο υποψήφιος για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος
Επίθεση κατά της γερμανίδας καγκελαρίου Angela Merkel εξαπέλυσε ο υποψήφιος για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Donald Trump.
Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο γαλλικό συντηρητικό περιοδικό Valeurs Actuelles ο Trump κατηγόρησε την κα Merkel ότι κάνει ένα «τραγικό λάθος» επιτρέποντας στους μετανάστες να εισέλθουν στη Γερμανία.
Στην πρώτη εκ βαθέων συνέντευξη του σε ευρωπαϊκό μέσο ενημέρωσης, ο δισεκατομμυριούχος προειδοποιεί ότι η προσφυγική κρίση θα μπορούσε να πυροδοτήσει επαναστάσεις ή ακόμη και να οδηγήσει στο τέλος της Ενωμένης Ευρώπης.
«Εάν δεν αντιμετωπίσεις την κατάσταση επαρκώς και δυναμικά, ναι, θα είναι το τέλος της Ευρώπης.
Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με πραγματικές επαναστάσεις», ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του Trump.
Ο 69χρονος κροίσος των ακινήτων είπε επίσης ότι οι Βρυξέλλες έχουν καταστεί μία εστία εκκόλαψης τρομοκρατών και κάποιες γειτονιές στο Παρίσι και αλλού στη Γαλλία είναι πλέον απαγορευμένες ζώνες που δεν μπορεί να πλησιάσει άνθρωπος.
«Δυστυχώς, η Γαλλία δεν είναι πλέον αυτό που ήταν, ούτε και το Παρίσι», λέει χαρακτηριστικά.
Είπε επίσης ότι οι αυστηροί νόμοι για την οπλοκατοχή στη Γαλλία ευθύνονται εν μέρει για το θάνατο δεκάδων ανθρώπων στο συναυλιακό χώρο Bataclan τον περασμένο Νοέμβριο, από φανατικούς Ισλαμιστές.
«Πάντα έχω όπλο μαζί μου.
Εάν ήμουν στο Bataclan, μπορώ να σας πω ότι θα είχα ανοίξει πυρ», σημείωσε ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης