Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ivanov (ΠΓΔΜ): Ο φράχτης στα σύνορα με την Ελλάδα θα εμποδίσει τις διελεύσεις οικονομικών μεταναστών

tags :
Ivanov (ΠΓΔΜ): Ο φράχτης στα σύνορα με την Ελλάδα θα εμποδίσει τις διελεύσεις οικονομικών μεταναστών
Υπενθυμίζεται ότι ο νέος φράχτης, το μήκος του οποίου θα φθάνει τα 37 χλμ. βρίσκεται σε απόσταση πέντε μέτρων από τον πρώτο
«Η δεύτερη σειρά φράχτη που τοποθετεί ο στρατός της ΠΓΔΜ στα σύνορα με την Ελλάδα θα εμποδίσει ακόμη περισσότερο τις παράνομες διελεύσεις οικονομικών μεταναστών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Georgi Ivanov.
O πρόεδρος της ΠΓΔΜ, επισκεπτόμενος το τμήμα της ουδέτερης ζώνης ΠΓΔΜ - Ελλάδας από τη μεριά της Γευγελής επιθεώρησε τις εργασίες ανέγερσης του νέου φράχτη.
Υπενθυμίζεται ότι ο νέος φράχτης, το μήκος του οποίου θα φθάνει τα 37 χλμ. βρίσκεται σε απόσταση πέντε μέτρων από τον πρώτο.
«Γι' αυτό, τώρα, προχωρούμε στην τοποθέτηση προστατευτικού φράκτη, ο οποίος έχει ως στόχο να παρεμποδίσει επιπρόσθετα τις παράνομες διελεύσεις των κρατικών συνόρων μας», υπογράμμισε ο κ. Ivanov.
Με την βελτίωση του καιρού, είπε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, θα αυξηθούν οι ροές και όλο και μεγαλύτερος αριθμός οικονομικών μεταναστών θα προσπαθήσει να περάσει στην ΠΓΔΜ και από εκεί να συνεχίσει βορειότερα..
«Για το λόγο αυτό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία τέτοια κατάσταση, κυρίως με την αποτροπή των παράνομων διελεύσεων, ενώ οι πρόσφυγες που έχουν δικαίωμα εισόδου να έχουν ανθρώπινη μεταχείριση μέχρι τον επιθυμητό προορισμό τους», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης