Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολλανδία: Ψεύτικα δακρυγόνα σπρέι κατά των μεταναστών μοίραζε στις γυναίκες ο ακροδεξιός Wilders

Ολλανδία: Ψεύτικα δακρυγόνα σπρέι κατά των μεταναστών μοίραζε στις γυναίκες ο ακροδεξιός Wilders
Πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα, δήλωνε μοιράζοντας στις γυναίκες ψεύτικα δακρυγόνα σπρέι καθώς τα αληθινά απαγορεύονται στην Ολλανδία 
Ψεύτικα δακρυγόνα σπρέι μοίρασε σε γυναίκες στην Ολλανδία ο ακροδεξιός ολλανδός βουλευτής Geert Wilders σε μια απίστευτη κίνηση ρατσισμού απέναντι στους μετανάστες και πρόσφυγες.
Όπως υποστήριξε, στόχος του ήταν να προστατευτούν οι γυναίκες απο «τις επιθέσεις μουσουλμάνων μεταναστών» παρόμοιες με αυτές που παρατηρήθηκαν στη Γερμανία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
Ο γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Ελευθερίας (PVV), που κατέχει 12 από τις 150 έδρες του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, βλέπει το τελευταίο διάστημα τη δημοτικότητά του να αυξάνεται, μετά τις ανησυχίες που εκφράζουν πολλοί στην Ολλανδία για την άφιξη χιλιάδων μεταναστών στην Ευρώπη.
Εκμεταλλευόμενος τις επιθέσεις που δέχτηκαν πολλές γυναίκες στη Γερμανία την Πρωτοχρονιά, ο Wilders επανέλαβε, σε μια συγκέντρωση στην πόλη Σπαϊκενίσε, στη δυτική Ολλανδία, την πάγια θέση του απέναντι σε αυτό που χαρακτηρίζει «ισλαμική εισβολή».
«Πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα» ανέφερε μοιράζοντας στις γυναίκες ψεύτικα δακρυγόνα σπρέι -τα αληθινά απαγορεύονται στη χώρα του.
Οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εφοδιαστούν με αυτά, συνέχισε, για να προστατευτούν από τις «ισλαμικές βόμβες τεστοστερόνης».
Η κίνησή του αυτή θεωρήθηκε ωστόσο από πολλές γυναίκες ρατσιστική με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να διαδηλώσουν εναντίον του λέγοντας «ο Wilders είναι ρατσιστής, όχι φεμινιστής» και 10 από αυτές συνελήφθησαν από αστυνομικούς.
Την περασμένη Δευτέρα ο βουλευτής είχε ζητήσει τον εγκλεισμό των μουσουλμάνων ανδρών μεταναστών σε κέντρα για αιτούντες άσυλο, για να προστατεύουν οι Ολλανδέζες.
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία θα διεξαχθούν το 2017 όμως, αν γίνονταν σήμερα το PVV θα εξέλεγε τον αριθμό-ρεκόρ των 36 βουλευτών, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.  

www.bankingnews.gr




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης