Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mitsubishi: Κλείνει το εργοστάσιό της στις ΗΠΑ, μετά την αποτυχία εξεύρεσης αγοραστή

Mitsubishi: Κλείνει το εργοστάσιό της στις ΗΠΑ, μετά την αποτυχία εξεύρεσης αγοραστή
Εκπρόσωπος της Mitsubishi αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές ότι η εταιρεία αναμένεται να καταγράψει έκτακτες ζημίες μεταξύ 20 και 30 δισ. γεν στο οικονομικό έτος που λήγει τον Μάρτιο
Στο κλείσιμο του μοναδικού εργοστασίου παραγωγής που διαθέτει στις ΗΠΑ θα προχωρήσει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi, καθώς προσπαθεί να μειώσει τις απώλειες από τις μειωμένες πωλήσεις στη Βόρειο Αμερική και το ισχυρό δολάριο.
Η Mitsubishi Motors επιβεβαίωσε είδηση της ιαπωνικής εφημερίδας «Nikkei» την Πέμπτη, που ανέφερε ότι η αυτοκινητοβιομηχανία δεν κατέστη δυνατό να βρει αγοραστή για το εργοστάσιό της στο Νόρμαλ του Ιλινόις.
Εκπρόσωπος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας ανέφερε ότι «παραιτηθήκαμε από το να αναζητούμε μια αυτοκινητοβιομηχανία για να αγοράσει το εργοστάσιο, όμως αναζητούμε για άλλους πιθανούς αγοραστές από άλλες βιομηχανίες».
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Mitsubishi αρνήθηκε να σχολιάσει τις αναφορές ότι η εταιρεία αναμένεται να καταγράψει έκτακτες ζημίες μεταξύ 20 και 30 δισ. γεν στο οικονομικό έτος που λήγει τον Μάρτιο, εξαιτίας του κόστους που σχετίζεται με το κλείσιμο της εργοστασιακής της μονάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης