Τελευταία Νέα
Διεθνή

Die Welt: Δύσκολη η χρονιά που έρχεται για τη Γερμανία, λόγω προσφυγικού – Καθησυχαστικοί οι αρμόδιοι φορείς

Die Welt: Δύσκολη η χρονιά που έρχεται για τη Γερμανία, λόγω προσφυγικού – Καθησυχαστικοί οι αρμόδιοι φορείς
Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάσουμε και επειδή οι σκοτεινές υπάρξεις αυτού του κόσμου δεν μισούν τίποτα περισσότερο από τη χαρά, υποστηρίζει η Welt 
Στην προσφυγική κρίση που αντιμετώπισε το 2015 και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει και το 2016 η Γερμανία αναφέρεται με σημερινό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Die Welt».
Ειδικότερα, επισημαίνει ότι «στην περσινή πρωτοχρονιάτικη ομιλία της η καγκελάριος Angela Merkel είχε πει ότι το 2015 θα έρθουν στην Γερμανία περισσότεροι πρόσφυγες από ποτέ, τονίζοντας ότι “η μετανάστευση είναι κέρδος για την γερμανική κοινωνία”».
Στη συνέχεια η Welt αναφέρει πως μετά τις πανικόβλητες ειδήσεις το φθινόπωρο για δημόσιες υπηρεσίες που δεν τα βγάζουν πέρα με τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, οι αρμόδιοι εμφανίζονται τώρα καθησυχαστικοί.
«Μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτό ευχόμαστε!», συμπεραίνει η εφημερίδα, η οποία παραδέχεται ότι «η χρονιά που αποχαιρετάμε ήταν δύσκολη».
Παράλληλα προειδοποιεί ότι «δύσκολη θα είναι και η χρονιά που έρχεται», ωστόσο υπογραμμίζει ότι «έχουμε κάθε λόγο λοιπόν να γιορτάσουμε αδιαφορώντας για την θρησκεία ή την καταγωγή του καθενός.
Έχουμε κάθε λόγο να γιορτάσουμε και επειδή οι σκοτεινές υπάρξεις αυτού του κόσμου δεν μισούν τίποτα περισσότερο από τη χαρά».
«Γιορτάστε λοιπόν την χρονιά που τελειώνει και εκείνη που έρχεται!», καταλήγει εύθυμα η γερμανική εφημερίδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης