Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καμμένος: Το μνημόνιο αποτελεί την τελική συμφωνία εξόδου της χώρας από την κηδεμονία - Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Καμμένος: Το μνημόνιο αποτελεί την τελική συμφωνία εξόδου της χώρας από την κηδεμονία - Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια
«Ψηφίσαμε το μνημόνιο, που αποτελεί την τελική συμφωνία εξόδου της χώρας από την κηδεμονία»
Την αποτροπή της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος πέτυχε η Ελλάδα με τη συμφωνία του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης τον Ιούλιο 2015, σύμφωνα με τηλεοπτική συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Αμύνης και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στο κανάλι Star και στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήγε σε εκλογές για να αποφασίσει ο λαός αν θα εφαρμοστεί η συμφωνία που επετεύχθη με τους δανειστές, καθώς «δεν είχαμε εντολή να συμφωνήσουμε τον Ιούλιο».
«Ψηφίσαμε το μνημόνιο, που αποτελεί την τελική συμφωνία εξόδου της χώρας από την κηδεμονία», σχολίασε ο ίδιος.
Ο υπουργός αναγνώρισε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τους πολίτες.
Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, η μεγάλη επιτυχία σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την απόφαση του Ιουλίου ήταν ότι ανετράπη η επικυριαρχία της Γερμανίας, επισημαίνοντας: «Το βράδυ του Ιουλίου που πήραμε την απόφαση κρινόταν το μέλλον της χώρας».
Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, είπε πως «ψέλλιζε ότι ο Schaeuble του έλεγε για έξοδο από το ευρώ και για ανθρωπιστική βοήθεια 50 δισ. ευρώ, όμως δεν ήταν επίσημη πρόταση».
Ο υπουργός ισχυρίστηκε, ότι κάποιοι εκδότες θέλουν να πλήξουν την κυβέρνηση.
Τέλος, είπε ότι είναι αντίθετος με κάθε σκέψη διαχωρισμού του Κράτους από την Εκκλησία, αλλά και κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο παροχής δικαιώματος σε ομόφυλα ζευγάρια να μπορούν να υιοθετούν παιδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης