Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπέρ της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα ο Moscovici: Το Ταμείο επιθυμεί πραγματική πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις

Υπέρ της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα ο Moscovici: Το Ταμείο επιθυμεί πραγματική πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις
Το ΔΝΤ θέλει πραγματική πρόοδο στις ελληνικές μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο γάλλος επίτροπος και συμπλήρωσε ότι «είμαστε σε αυτό τον δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»
Τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας επιθυμεί ο γάλλος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici, ο οποίος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, στις Βρυξέλλες, σημείωσε ότι το ΔΝΤ επιθυμεί ένα αξιόπιστο σε εξέλιξη πρόγραμμα για την Ελλάδα.
Πρόσθεσε ακόμη ότι το ΔΝΤ θέλει πραγματική πρόοδο στις ελληνικές μεταρρυθμίσεις και συμπλήρωσε ότι «είμαστε σε αυτό τον δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Klaous Regling, όπως και ο επικεφαλής του Euroworking Group υπήρξαν κατηγορηματικοί όσον αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να δηλώνει πεπεισμένο για τη συμμετοχή του Ταμείου και τον δεύτερο να προειδοποιεί ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση χωρίς το ΔΝΤ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης