Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο +0,3% έκλεισε ο χρυσός - Ασφαλές καταφύγιο αναζητούν οι επενδυτές, λόγω του πετρελαίου

tags :
Στο +0,3% έκλεισε ο χρυσός - Ασφαλές καταφύγιο αναζητούν οι επενδυτές, λόγω του πετρελαίου
O χρυσός κατέγραψε οριακή άνοδο 0,3%, έναντι πτώσης 1,5% χθες, με την τιμή του να ανέρχεται στα 1.073,70 δολάρια ανά ουγγιά
Με οριακά κέρδη (+0,3%) έκλεισε σήμερα, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, ο χρυσός, καθώς οι επενδυτές επέλεξαν να στραφούν σε πιο ασφαλείς προορισμούς, στον απόηχο της διολίσθησης των τιμών του πετρελαίου.
Ειδικότερα, ο χρυσός κατέγραψε οριακή άνοδο 0,3%, έναντι πτώσης 1,5% χθες, με την τιμή του να ανέρχεται στα 1.073,70 δολάρια ανά ουγγιά.
«Για τον χρυσό τώρα είναι απλά ένα παιχνίδι αναμονής», ανέφερε ο επικεφαλής αναλυτής εμπορευμάτων της Saxo Bank, Ole Hansen.
Σημειώνεται ότι οι αναλυτές αποδίδουν τα σημερινά κέρδη του χρυσού στην πτώση των τιμών του πετρελαίου, αλλά και των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων και στην προσπάθεια των επενδυτών να στραφούν σε επενδυτικά καταφύγια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης