Τελευταία Νέα
Διεθνή

Graham (ΗΠΑ): Αν δεν καταστραφεί το Ισλαμικό Κράτος, θα επιτεθεί στις ΗΠΑ

Graham (ΗΠΑ): Αν δεν καταστραφεί το Ισλαμικό Κράτος, θα επιτεθεί στις ΗΠΑ
Αν οι ΗΠΑ δεν δράσουν για να εξουδετερώσουν την απειλή, είναι σχεδόν 100% βέβαιο ότι θα δεχθούμε επίθεση, ανέφερε ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ
Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να πλήξει τις ΗΠΑ, ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία της χώρας, Lindsey Graham, με δηλώσεις του στο CNBC.
Αν οι ΗΠΑ δεν δράσουν για να εξουδετερώσουν την απειλή, είναι σχεδόν 100% βέβαιο ότι θα δεχθούμε επίθεση, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, ο Lindsey Graham ανακοίνωσε ένα σχέδιο το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, θα καταστρέψει το ISIS και θα βάλει τέλος στην άνοδο του ακραίου ισλαμικού εξτρεμισμού.
Μάλιστα, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να εργαστεί με τον πρόεδρο Obama ώστε να εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο, το οποίο εστιάζει στην αύξηση της στρατιωτικής εμπλοκής σε Ιράκ και Συρία σε συνεργασία με άλλους συμμάχους στην περιοχή, αλλά και στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας που είναι βασική για τη σταθερότητα σε αυτά τα έθνη και να αποτραπεί αυτά να γίνουν αποτυχημένα κράτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης