Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι «Anonymous» χάκαραν και κατέβασαν 5.500 λογαριασμούς του ISIS στο twitter

Οι «Anonymous» χάκαραν και κατέβασαν 5.500 λογαριασμούς του ISIS στο twitter
Με βίντεο που είχαν αναρτήσει πριν από λίγες ημέρες στο YouTube, οι «Anonymous» καλούσαν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη και προειδοποιούσαν τους τρομοκράτες ότι θα τους βρουν
Περισσότερους από 5.500 λογαριασμούς στο twitter που ανήκουν στο Ισλαμικό Κράτος χάκαραν και κατέβασαν οι «Anonymous», όπως μεταδίδει το Russia Today.
Σε μήνυμά τους στο twitter, στον λογαριασμό #OpParis, οι «Anonymous» σημειώνουν: «Αναφέρουμε ότι περισσότεροι από 5.500 λογαριασμοί twitter του ISIS έχουν κατέβει».

anon.jpg

Ο Alex Poucher, εκπρόσωπος των Anonymous σε δηλώσεις του στο Russia Today ανέφερε ότι «η ικανότητά μας να "κατεβάσουμε" το ISIS είναι άμεσο αποτέλεσμα των εξελιγμένων χάκερ μας, εξαγωγής πληροφοριών και κατασκόπων που έχουμε ανά τον κόσμο.
Έχουμε ανθρώπους πάρα πολύ κοντά στο ISIS, κάτι που καθιστά τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τον ISIS και τις σχετιζόμενες δραστηριότητες πολύ εύκολες για εμάς».
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι έχουν αναπτύξει εργαλεία που ίσως είναι πολύ καλύτερα από αυτά που έχει οποιαδήποτε κυβέρνηση στον κόσμο για να αντιμετωπίσει online το Ισλαμικό Κράτος.
Έχοντας γνώση ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει τους δικούς του χάκερ, o Poucher εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι χάκερ που έχει το ISIS δεν είναι αντάξιοι των Anonymous.
«Ξεκίνησαν πόλεμο με τους Anonymous όταν επιτέθηκαν στο Παρίσι και τώρα θα πρέπει να μας περιμένουν», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να βλέπουν αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις να ξεδιπλώνονται ανά τον κόσμο.
Η κίνηση των Anonymous, σημειωτέον, έρχεται λίγες ημέρες μετά την κήρυξη πολέμου από το group των hackers στο Ισλαμικό Κράτος, εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, την περασμένη Παρασκευή.
Με βίντεο που είχαν αναρτήσει στο YouTube τη Δευτέρα, οι «Anonymous» καλούσαν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη και προειδοποιούσαν τους τρομοκράτες ότι θα τους βρουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης